Paragon full stack i NEST Crna Gora zajedno u realizaciji programa u Crnoj Gori.

Velika prednost Paragon II ciklusa je mogućnost polaznika iz Crne Gore da se pridruže najsavremenijem IT programu u regiji. 

U potrazi za partnerom s kojim ćemo raditi na širenju Paragon zajednice u Crnoj Gori, ozvaničili smo partnerstvo sa kompanijom NEST, jedinstvenim coworking prostorom u Podgorici. 

NEST tim će zajedno s Paragon timom iz Bosne i Hercegovine raditi na unapređenju i jačanju zajednice polaznika i Paragon partnera. Zajedno sa IT kompanijama iz Crne Gore, organizovat ćemo različite formalne i neformalne događaje za polaznike iz Crne Gore. 

“Kao partner Paragon full stack programa u Crnoj Gori svoje aktivnosti usmjerićemo prema kreiranju novih prilika u jednoj od najtraženijih industrija na svijetu. Zajedno sa Paragon timom u Bosni i Hercegovini organizovaćemo različite događaje, koji će dok naši polaznici budu radili na svojim projektima, imati za cilj da im omoguće povezivanje sa realnim sektorom. Sigurni smo da je ovo prva od mnogih uspješnih generacija koje ćemo organizovati na području Crne Gore.” – istakli su na temu partnerstva iz NEST-a.

O NEST-u 

NEST Coworking je pokretač nove energije, dobrih ideja, jedinstvenih mogućnosti i podrška svim hrabrim ljudima u ostvarenju njihovih snova. Gajimo atmosferu koja daje snagu potrebnu za rast i razvoj. NEST je prva stanica na preduzetničkom putu povezivanja, edukacije, otpočinjanja novog biznisa i razvoja tima sa kojim želite da radite.

Za sve dodatne informacije možete ih kontaktirati na www.mnest.me