Održana integracijska sedmica u IT kompanijama

Održana integracijska sedmica u IT kompanijama

Dio Paragon full stack programa je i integracijska sedmica polaznika u projektne timove IT kompanija. Protekle sedmice, polaznici Paragona imali su priliku raditi u IT kompanijama Klika, Mistral, Softhouse Balkans i RUBICON te upoznati kulturu i timove kompanija.

Nuruddin, Miroslav, Irma i Adnan u kompaniji RUBICON

Cilj integracijske sedmice je da polaznici prisustvuju sastancima sa različitim timovima, rade na unapređenju svojih znanja i vještina, te saznaju kako to izgleda radni dan programera u IT kompanijama. Nakon završetka programa i 9 mjeseci rada na projektima, integracijska sedmica će im biti izuzetno značajna jer će imati iskustvo koje će predstaviti na intervjuima u kompanijama.

Kenan, Jasmina i Edin u Softhouse Balkans kompaniji

Integracijska sedmica koja je iza nas, mnogo mi je pomogla da upoznam na koji način rade projektni timovi u IT kompanijama, upoznam kulturu i način rada kompanija. Sretna sam što sam imala priliku da radim sa sjajnim timom u Softhouse Balkans, koji su nam nesebično prenijeli korisna znanja i savjete za dalji rad i napredak u IT industriji. “, istakla je Jasmina Palavra, polaznica Paragona.